Over ons

Welkom op www.restpartijhout.nl

Bij Restpartijhout.nl beschikken wij over jarenlange kennis en expertise als het gaat om de verkoop van hout. Op onze werf bieden wij een breed assortiment Douglas, Grenen, Vuren, Hardhout en Eiken aan. 

Houthandel RTT
Restpartijhout.nl is onderdeel van Houthandel RTT. Wij streven er naar om zogezegd A-kwaliteit hout te verkopen aan onze klanten. Middels een strenge selectie keuren we bepaald hout af omdat het afwijkingen heeft (B-keus) welke niet binnen onze eigen normen vallen. Desondanks is dit hout geschikt voor gebruik en bieden wij dat op deze site aan tegen scherpe prijzen. Zo kunt u voordelig inkopen en helpt u ook nog mee om verspilling tegen te gaan. Ook komt het voor dat een product uit het assortiment gaat. Op dat moment betreft het A-kwaliteit producten voor een restpartij prijs. 

Criteria restpartijhout.nl
Voordat een partij hout op deze site wordt aangeboden, wordt het op verschillende criteria beoordeelt. Dit heeft betrekking op kenmerken in het hout die wij niet tot onze standaard of norm rekenen. Ook kan het zijn dat een product niet langer meer tot ons assortiment behoort. Wij denken graag met u mee. U wilt als handige klusser of timmerman iets moois maken, liefst met kwalitatief goed hout en tegen een zo laag mogelijke prijs. Wij bieden deze mogelijkheid via www.restpartijhout.nl. 

In de selectie wordt o.a. gekeken naar hout dat onderstaande kan bevatten:
- Te veel gaten/noesten
- Mini boorgaatjes (pinholes)
- Getordeerd/krom
- Scheuren
- Verkleurd (vergrijsd)
- Schaaffouten
- Afwijkende maten
- Of gewoonweg hout dat uit ons assortiment verdwijnt

Echter kunnen er nog tal van andere mogelijkheden zijn waarom wij hout aanbieden als restpartij. 

Spelregels:
Omdat wij het hout tegen scherpe prijzen aanbieden, hanteren wij ook enkele spelregels, die wij hieronder kort zullen toelichten:
1. Verkoop in volle bundels. Deze worden niet losgehaald. De bundels zullen per houtsoort aangeboden worden en de hoeveelheden zullen niet altijd gelijk zijn;
2. Wij kiezen voor afhalen. Zodoende stellen wij u eerst in de gelegenheid om de gekozen bundel en / of overige producten te kunnen bekijken. Deze kunt u dan direct meenemen. Bij afhalen kunt u wel gratis gebruik maken van een van onze aanhangers. Indien u dit wenst, dan wel graag aan ons doorgeven i.v.m. reserveren;
3. Betalen per pin of contant. Op rekening is niet mogelijk;
4. Het hout kan niet retour. Dit omdat er al een zorgvuldige selectie heeft plaatsgevonden en wij de prijs blijvend laag willen houden. B-keus hout mag eenvoudigweg genoemde afwijkingen bevatten. En dat is dan net weer even het verschil tussen A- en B- kwaliteit;
5. Een afspraak maken of een partij reserveren kan. Alles wat nu op de website zichtbaar is hebben wij ook op voorraad. Maar dit kan vlug veranderen. Wees er dus snel bij, want OP = OP;  

Tot slot, neem deze spelregels tot u. Het is en blijft een partij B-keus of restpartij. Dat wil niet per definitie zeggen dat het hout slecht is. Het wil wel zeggen dat u het hout niet kunt beoordelen op kwaliteit zoals u dat gewoonlijk van ons gewend bent. Ook is het in veel gevallen niet mogelijk een zelfde product bij te bestellen, aangezien maten af kunnen wijken t.o.v. het standaard assortiment. Wel denken we graag met u mee. 

Als u vragen heeft en/of interesse in een van onze restpartijen, neem dan contact op via info@restpartijhout.nl of mobiel 06-45782521.